Стиль бренд українська мода одяг вишиванка бренди одягу

Чим оновити осінній гардероб: нові колекцій від українських брендів одягу та взуття

Сейчас читают: 214
womo.ua

Українські бренди потроху заповнюють вітрини та гардероби новими колекціями, чому ми дуже раді. Ми вже писали про осінньо-зимові колекції, які презентували українські бренди., та якими можна оновити свій гардероб.

Сьогодні ми продовжимо розповідати про українські бренди та їх новинки. В цій статті ви дізнаєтеся, де на осінь чи зиму можна купити брючний костюм, палаццо, футболки, спідниці, светри, штани, джемпери, сорочки, сукні, жилети, взуття та верхній одяг.

Розмаїття колекцій вражає, вам однозначно щось приглянеться. Також в добірці представлені аксесуари, серед яких сонцезахисні окуляри, кепки, сумки та прикраси. Читайте також: Український бренд GRIE представив дроп практичних сумок: фото Модна осінь 2023: що одягти від українських брендів — ТОП-13 ідей KULAKOVSKY Український бренд KULAKOVSKY представив осінню колекцію верхнього одягу, в якій ми бачимо свіжу візію, експерименти та натхнення.

Дизайнер Артур Кулаковський додав нові позиції, крій та фактури, щоб прийдешній осінньо-зимовий сезон був максимально різноманітним.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA