суд тварини злочини домашні тварини Нацполіція вуличні тварини

З початку 2023 року в Україні відкрито понад 8о кримінальних справ щодо жорстокого поводження з тваринами

Сейчас читают: 357
womo.ua

В Україні Цьогоріч порушили 83 кримінальні справи щодо жорстокого поводження з тваринами. Про це пише Укрінформ. Зазначається, що в Україні з січня по березень 2023 року правоохоронці зареєстрували 83 кримінальні правопорушення щодо жорстокого поводження з тваринами. Читайте також: У Голлівуді з’явилися зірки українських тварин, які можуть зникнути через війну: фото Читайте також: Кіт Степан одягнув худі українського бренда, щоб привернути увагу до бездомних котиків в Україні Окремо в ОГП поінформували, що упродовж минулого року було зареєстровано 326 кримінальних правопорушень щодо жорстокого поводження з тваринами, з яких у 176 правопорушеннях справи було закрито, а за 52 правопорушеннями справи були направлені до суду.

The post З початку 2023 року в Україні відкрито понад 8о кримінальних справ щодо жорстокого поводження з тваринами appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA