люди секс Шоу-бизнес

"В її чоловіка був ВІЛ": Женя Галич зізнався, який шок пережив після незахищеного сексу на одну ніч

Сейчас читают: 672
hochu.ua

Ділимося свіжими новинами від нового, але вже популярного шоу "Ебаут", який цього тижня дав привід багатьом задуматися про свое ставлення до стосунків на одну ніч, а також обговорити непросту ситуацію з життя відмого музиканта Жені Галича.

Не пропустіть подробиці!Нагадаємо, "Ебаут" — україномовне YouTube шоу, у якому піднімають життєві, але табуйовані теми: секс, прийняття тіла, вибір між чайлдфрі та материнством, та багато інших гострих та актуальних тем.Засновниці Катерина Мотрич, Наті Авдєєва та Ярослава Кравченко наголошують, що вони не є експертками в цих темах, а діляться власним досвідом.Цього тижня вийшов новий випуск шоу "Ебаут" з темою сексу на одну ніч.

Традиційно кожного разу до студії запрошують зіркового гостя або експерта і цього разу ним став український музикант та фронтмен рок-гурту O'Torvald — Женя Галич.

Співак також поділився власним досвідом таких стосунків та відкрив таємниці особистого життя, які викликали великий резонанс у мережі.Багато років тому в клубі я

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA