Меган Маркл красота уход за кожей Меган Маркл

Улюблений б’юті-засіб для вмивання Меган Маркл

Сейчас читают: 294
cosmo.com.ua

Незважаючи на те, що екс-герцогиня Меган Маркл почала рідко з’являтися на публіці після того, як вони з Гаррі вирішили скласти королівські повноваження, інтерес до її особи в усьому світі не згас.

Її зовнішністю і стилем досі захоплюються мільйони жінок. Якщо хочеш мати таку ж доглянуту і сяйливу шкіру, як у Меган, красу якої екс-герцогиня підкреслює лише мінімалістичним макіяжем, додай до своєї косметички ось цей б’юті-засіб — ексфоліант від японського бренду Tatcha.

Фото: tatcha.com Ні для кого не секрет, що наша шкіра потребує регулярного якісного очищення. Ще задовго до того, як Меган стала герцогинею Сассекською, вона надавала перевагу саме цьому б’юті-продукту.

І це не дивно! До складу ексфоліанту входять японський рис, зелений чай, водорості та екстракт папаї. Він не містить парабенів, фталатів та інших синтетичних домішок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA