Меган Трейнор місто Запоріжжя місто Тернополь футболка діти війна колекція Меган Трейнор місто Запоріжжя місто Тернополь

Український бренд створив благодійну колекцію футболок із малюнками дітей-переселенців (ФОТО)

Сейчас читают: 110
hochu.ua

Колекцію приурочили до першого року роботи благодійного фонду. У рамках своєї діяльності фонд провів 250 годин арт-курсів психологічної підтримки українських підлітків у 5 країнах Європи.

Під час терапії понад 550 дітей створювали художні роботи, зображуючи свої емоції, почуття та мрії на папері. Читати також Голлівуд обирає українське: співачка Меган Трейнор приміряла розкішний жакет від GASANOVA У рамках колаборації 4 роботи підлітків перетворили на принти, які були розміщені на футболках.

Вартість однієї футболки складає 999 грн. У прес-релізі події сказано, що 5% усіх продажів дропа отримують діти-автори малюнків, а 15% пустять на програми терапії для дітей-переселенців у різних європейських містах.

Публікуємо футболки з історіями українських дітей-переселенців:Малюнок 11-річної Агнії Агапової із Києва. Дівчинка намалювала порожню лавочку влітку під час повітряної тривоги.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA