Fox Lingerie Мода купальники українські бренди бренди одягу український бренд Fox Lingerie

Літній сезон 2023: український бренд презентував колекцію стильних купальників

Сейчас читают: 543
womo.ua

Український бренд Fox lingerie випустив колекцію фактурних купальників. Колекція представлена в стриманих кольорах: чорному, що схожий на піщані пляжі Ісландії; зеленому, який подібний не на яскраве пальмове листя, а на відтінок спіненої води; сірому, що нагадує скелі, які подібно виблискують на сонці.   Читайте також: Український бренд Fox Lingerie випустив нову колекцію білизни та домашнього одягу У пошуках нового візуального вираження Fox lingerie прийшов до комфортного для себе міксу сексуальності та комфорту, що вдало між собою поєднуються.

Для прихильниць класичного бікіні та рівномірної засмаги бренд підготував модель у сяйливому нефритовому кольорі. Читайте також: Тренд Лесі Українки: український бренд випустив благодійні ґердани У двох версіях представлений купальник бандо: з перетинкою-вирізом і металевим напівкільцем на топі та плавках.

Універсальністю виділяється й модель халтер із закритою лінією декольте та бретелями, зафіксованими на шиї.     Читайте також: Український бренд випустив благодійну колекцію футболок з історією українських дітей: фото The post Літній сезон 2023: український бренд презентував колекцію стильних купальників appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA