На Каннський Україна місто Берлін кинофестиваль фільми Канни кіно кіновиробництво кінопремія На Каннський Україна місто Берлін

У Каннах покажуть польсько-український фільм «Як це було»

Сейчас читают: 128
womo.ua

У межах конкурсу короткометражного кіно на Каннському фестивалі відбудеться світова прем’єра польсько-українського фільму «Як це було».

Про це повідомляє Держкіно. Зазначається, що 26 травня відбудеться прем’єра фільму «Як це було» / «As it was» української режисерки Анастасії Солоневич і польського режисера Дам’яна Коцура, в офіційному конкурсі короткого метра Каннського кінофестивалю. Читайте також: На Каннському кінофестивалі показали фільм про життя жінок в Афганістані За сюжетом, Лера майже рік живе в Берліні після початку війни в Україні.

Лера не почувається добре в Берліні й ухвалює імпульсивне рішення поїхати до Києва вперше за весь час війни. Дорогою до Києва вона дізнається, що її родина не в українській столиці та приїде лише наступного дня.

Тому героїня зустрічає свого друга Кирила, з яким проводить день, як колись до війни. Вранці Лера зустрічає свою маму і сестру, і нарешті відчуває себе вдома.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA