Мода бренд українська мода одяг колекція

Український бренд THE LACE презентує білосніжну колекцію літнього одягу: фото

Сейчас читают: 541
womo.ua

Український бренд THE LACE презентує нову колекцію літнього одягу «WHITE selection» – вишукану та елегантну базу на кожен день, виконану в білому кольорі.

Стиль і характер селекції від THE LACE – це лаконічна та безкомпромісна сила білого кольору, втілена в різноманітності фасонів речей. Читайте також: Найгарніші вишиванки від українських брендів У колекції WHITE selection представлені: легкі тренчі, напівпрозорі топи, костюми-трійки, сорочки, шорти, спідниці. Читайте також: Весняний б’юті-бум: 5 найкращих пропозицій від українських брендів Читайте також: Тренд Лесі Українки: український бренд випустив благодійні ґердани Креативна команда бренду зробила акцент на максимальну функціональність та стиль сучасної елегантності.

У WHITE selection бренд THE LACE по максимуму використовує потенціал білого кольору, який можна інтегрувати у будь-який весняно-літній гардероб.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA