Євробачення шоубізнес Loreen

"Це вогонь": учасниця "Голосу країни"-12 презентувала український кавер на пісню Tattoo (ВІДЕО)

Сейчас читают: 990
hochu.ua

Українська співачка та учасниця вокального шоу "Голос країни"-12 Інеса Грицаєнко, яка нині є учасницею гурту "SESTRA", захопила Мережу виконанням відомої композиції.

Артистка зробила кавер на пісню переможниці Євробачення 2023 Loreen, вона переклала приспів на українську мову. Деталі – в матеріалі HOCHU.ua!Інеса Грицаєнко опублікувала на своїй сторінці в Instagram відео, в якому продемонструвала кавер пісні "Tatto".

Композиція неймовірно чуттєва та зворушлива. Читати також "Запалили" публіку та влаштували справжнє шоу: Go_A, Джамала, Тіна Кароль та Вєрка Сердючка виступили на Євробаченні 2023 Без тебе вже не можу я,змінів усе моє життя.Без тебе далі не піду,ти на тілі мов тату.І хай все в світі проти нас,знаю, настане наш часАрмія прихильників високо оцінила виконання співачки, слухачі в захваті від української версії пісні.Інеса Грицаєнко народилася 23 серпня 1999 року на Київщині.

Нині навчається в Інституті Київського інституту музики імені Рейнгольда Глієра (2018, клас викладача Ірми Ґвініашвіллі). Минулого року приймала участь у Голосі країни, співачка дійшла до фіналу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA