Lana Del Rey Україна музика українська музика Велика Британія Lana Del Rey Україна

Український дівочий панк-рок-гурт The Sixsters виступить на легендарному фестивалі

Сейчас читают: 502
womo.ua

Український дівочий панк-рок-гурт The Sixsters візьме участь у легендарному фестивалі «Glastonbury Festival», який відбудеться 22–25 червня у Великій Британії.

Зазначимо, що цей фестиваль є найбільшим музичним британським заходом, що проводять з 1970 року. Раніше на Glastonbury Festival виступали Coldplay, Gorillaz, Metallica, Foo Fighters, U2, Red Hot Chili Peppers. Читайте також: День вишиванки: найгарніші вишиванки від українських брендів Цього ж року у програмі вказані гранди сучасної музики: Елтон Джон, Lana Del Rey, Arctic Monkeys.

І вперше в історії фестивалю на нього завітає молодий український гурт The Sixsters, учасницями якого є дівчата віком 13-18 років.

Фото: The Sixsters Читайте також: Іво Бобул судитиметься із журналісткою через скандальне інтерв’ю: подробиці The Sixsters — п’ять талановитих дівчат, яких об’єднала любов до музики.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA