До Дня Києв Мода бренд українська мода одяг колекція бренд одягу До Дня Києв

Український бренд O’KRYK презентував мінімалістичну колекцію літнього одягу: фото

Сейчас читают: 712
womo.ua

Український бренд жіночого одягу O’KRYK, який був заснований у 2019 році в Києві, презентував нову літню колекцію. Читайте також: До Дня Києва: український бренд Must Have випустив спеціальний дроп Квінтесенція цієї ідеї — комбінація чорної в’язаної сукні із мінімалістичним світлим жакетом.

Ідеальний баланс комфорту та зібраності в одному образі: За відчуття легкості, чистоти та комфорту у колекції відповідають затишні та приємні на дотик в’язані сукні та кардигани.

За зібраність і рішучість — костюмна група: лаконічна спідниця, брюки й жакет довершеного крою. А от за інноваційність відповідальна лінійка в’язаних речей. Читайте також: Український бренд THE LACE презентує білосніжну колекцію літнього одягу: фото Раніше бренд O’KRYK вже випускав светри та аксесуари — нині з’являються кардигани, кроп-топи й сукні. Читайте також: Найгарніші вишиванки від українських брендів Частину з них вручну в’яже мама власниці Олени, частина — машинна в’язка.

Наприклад, створюючи довгу білу сукню, команда міняла пряжу тричі, аби модель розширювалась донизу та невимушено спадала. The post Український бренд O’KRYK презентував мінімалістичну колекцію літнього одягу: фото appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA