кинофестиваль фільми кіно кіновиробництво

Український фільм «Ми не згаснемо» Аліси Коваленко отримала престижну нагороду: деталі

Сейчас читают: 483
womo.ua

Документальна стрічка «Ми не згаснемо»української режисерки Аліси Коваленко отримала спеціальну відзнаку журі на фестивалі документального кіно DOXA у Ванкувері.

Про це повідомляє Держкіно. Читайте також: Що подивитися у кінотеатрах України: головні прем’єри травня 2023 року Читайте також: Фільми українських режисерок потрапили у топ-100 найкращих у світі «Ми не згаснемо» оповідає історію дорослішання підлітків на сході України на тлі війни та їх надзвичайної подорожі до вершин Гімалайських гір.

Попри похмуру реальність навколо, Андрій, Руслан, Ілля, Ліза і Лєра мріють, шукають пригод, протестують та борються зі сірістю й нудьгою.

Поки світ навколо них занепадає, шахти закриваються, загроза ескалації війни зростає, вони не здаються та намагаються йти за покликом своїх мрій. Читайте також: Українці почали частіше дивитися вітчизняне кіно, — дослідження Фільм було створено за підтримки Держкіно, Польського кіноінституту та IDFA Bertha Fund – Classic Postproduction.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA