ЛГБТ бренд ЛГБТК білизна ЛГБТ-спільнота соціальний проєкт

Український бренд запустив соціальний проєкт на підтримку ЛГБТК+

Сейчас читают: 683
womo.ua

Український бренд інтимних аксесуарів Anoeses і громадська організація «КиївПрайд» запустили соціальний проєкт #WEAREFREEDOM, який хоче привернути увагу до підтримки ЛГБТК+ спільноти в Україні.

Про це повідомляє бренд у соціальній мережі Instagram. Зазначимо, що в межах проєкту взяли інтерв’ю в семи представників ЛГБТК+ спільноти: блогерів, активістів, митців, волонтерів.

Вони розповіли про свій досвід життя в Україні, бачення свободи, краси й сміливості, а також про волонтерську діяльність і підтримку України під час війни. Читайте також: ARTUP і Марія Прошковська презентували колекцію хустинок до 37-ї річниці Чорнобильської катастрофи: фото Також «КиївПрайд» й Anoeses створили колекцію кастомних аксесуарів зі шкіри спільно з художником Нікітою Гудзовським.

До неї ввійшли портупея, корсет, браслет, маска, чокер й комплект білизни. Читайте також: Український бренд випустив благодійну колекцію футболок з історією українських дітей: фото Читайте також: Літній сезон 2023: український бренд презентував колекцію стильних купальників Додамо, що 25% коштів, виручених від продажу капсульної колекції, передадуть до KyivPride на підтримку їхньої адвокації та громадських ініціатив.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA