До Дня Києв місто Київ місто Киев бренд День Киева бренд одягу брендинг бренди одягу український бренд дроп До Дня Києв місто Київ місто Киев

До Дня Києва: український бренд Must Have випустив спеціальний дроп

Сейчас читают: 868
womo.ua

Український бренд Must Have випустив спеціальний дроп «Вдома» до Дня Києва із символом метро й рядком пісні «Києве мій». Про це йдеться на сайті Must Have.

Зазначається, що до новинок бренду ввійшли футболки, бейсболки й шопери, на яких зображені каштани, рядок із пісні «Києве мій» і зелену літеру «М» як символ метро. Читайте також: До Дня Києва відбудеться виставка інтер’єрних керамічних панно відомої художниці: фото Бренд презентував дроп у трьох кольорах: білому, чорному, рожевому. Читайте також: Український бренд THE LACE презентує білосніжну колекцію літнього одягу: фото За задумом, дроп має нагадувати про прогулянки Хрещатиком; містян, які постійно поспішають, і запах перепічки. Читайте також: Український бренд випустив благодійну колекцію футболок з історією українських дітей: фото Додамо, що команда бренду Must Have була змушена після початку повномасштабного вторгнення виїхати з Києва.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA