Австралия місто Київ спорт війна в Україні Австралия місто Київ

«Між життям і смертю». Український фігурист нагадав про війну на Євро-2024

Сейчас читают: 103
womo.ua

У Литві відбувся чемпіонат Європи з фігурного катання. У межах довільної програми чоловічого одиночного катання Іван Шмуратко вийшов на лід у сорочці з «кривавою» плямою, що символізує смерть від ракет.

Про це повідомляє «Суспільне». 22-річний український фігурист виступив на Євро-2024 вперше за 2 роки. Його номери були присвячені тематиці війни в Україні.

У короткій програмі Іван відтворив історію дитини, що гине від ракети і батька, який продовжує жити з цим далі. В довільній програмі спортсмен показав розвиток цієї історії і вийшов на лід у сорочці з червоною плямою. Читайте також: Даяна Ястремська перемогла чемпіонку Вімблдону у першому колі Australian Open Іван Шмуратко у довільній програмі на чемпіонаті Європи-2024 Фото: Getty Images За свій виступ він отримав 140,70 бала.

А за сумою балів двох програм виборов 14 місце. Іван Шмуратко – чотириразовий чемпіон України. Він представляє Київ і спеціалізується на одиночному катанні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA