українська мода Kachorovska взуття колекція бренди одягу

Український бренд Kachorovska презентував весняну колекцію взуття 2024: фото

Сейчас читают: 981
womo.ua

Український бренд Kachorovska випустив лімітовану капсулу Pre-Spring 2024 до сезону весна-літо. До першої частини колекції увійшло рожеве взуття —  хутряні балетки Emma та ковбойки Cherilyn у відтінку рожевої води.

В цій колекції вже класичні моделі виконані у пастельних відтінках та приємних текстурах. Колір буде одним з ключових елементів в колекції бренду протягом всього весняно-літнього сезону. Читайте також: Утеплюємося з українськими брендами: нові колекції зимових речей Ціни:  Балетки Emma з хутра ніжно-рожеві — 5200 грн.

Балетки з тоненьким ремінцем на підйомі з металевою пряжкою. Верх взуття виконаний з натурального м’якого хутра, а підкладка — з натуральної шкіри.

Підошва — шкірволон — взуттєвий зносостійкий еластичний матеріал. Головною деталлю у взутті є основна устілка, що виконана зі спеціального дуже м’якого та гнучкого матеріалу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA