бренд українські бренди бренд одягу бренди одягу дроп

Зухвалий дебют: бренд BRU презентує перший дроп

Сейчас читают: 522
womo.ua

Молодий та амбітний бренд одягу BRU представляє свій перший дроп, який транслює силу та індивідуальність. BRU — це справжнє втілення сміливого бачення, створеного для жінок, які демонструють свою рішучість, брутальність та маскулінність.

Місія бренду — надихати особистостей бути сміливими та впевненими у собі.   Читайте також: Кохання з першого погляду: український бренд Vladiyan Royal презентував нову колекцію весільних суконь Дроп втілює цінності свободи, цілеспрямованості та впевненості.

В першій колекції знайдете гранжеві штани карго, асиметричні сорочки, лонгсліви у двох варіаціях: чорний, подовжений на одне плече та укорочений у принті зебри.

Серед найяскравіших речей колекції — жакет з вирізами на спині. Глибокий чорний колір у поєднанні зі металевою фурнітурою та оголеністю створює неперевершений образ, який виражає особистість та стиль його власниці.  Читайте також: Український бренд Kachorovska презентував весняну колекцію взуття 2024: фото Дроп BRU — це чудове відкриття для тих, хто давно шукав брутальні речі, які б відображали їхню власну візію на стиль.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA