Сша бренд українські бренди весілля бренди мода 2024 Сша

Кохання з першого погляду: український бренд Vladiyan Royal презентував нову колекцію весільних суконь

Сейчас читают: 555
womo.ua

Днями український весільний бренд Vladiyan Royal анонсував вихід нової колекції суконь Her Choice. Аби підкреслити шарм кожної нареченої, дизайнери створили ансамбль, який закохує у себе з першого погляду та видається справжньою перлиною серед весільних колекцій.

Цього разу у колекцію увійшло 50 виразних суконь. Завдяки дизайнерській майстерності, Her Choice пропонує феєрію емоцій та неповторний стиль: від фатинових, атласних суконь та вже знайомого фасону “рибка” до притаманних Vladiyan розшитих пишних вбрань, що навіюють атмосферу королівського балу.

Кожна наречена беззаперечно знайде сукню, що втілить її найамбітніші мрії в реальність. Читайте також: Український бренд весільної моди WONÀ Concept представив нову колекцію суконь: фото В бренді пропонують звернути особливу увагу на атласне вбрання з усипаним блискітками корсетом та сяючим коміром з кристалізованими стрічками, що ніжно спадають на плечі.

Не лишається осторонь сукня із пишною блискучою спідницею та елегантним декольте, прикрашені пір’ям. Ще один акцент  колекції – пишна сукня з ніжно-блакитними квітами вишитими додолу. Читайте також: Українська дизайнерка Даша Цапенко створила весільну сукню з грибів: фото Колекція доступна до перегляду та замовлення за посиланням. Про бренд:  Заснований родиною Людмили та Юрія Владіян у Чернівцях у 2016 році, Vladiyan Royal став втіленням вишуканості та стилю наречених.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA