Україна Ізраїль війна Україна Ізраїль

Евакуація з Гази: перша група українців отримала дозвіл на виїзд

Сейчас читают: 693
womo.ua

Дозвіл на евакуацію з території Сектору Гази вже отримав 101 громадянин України із 367. Про це повідомив посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук у коментарі, наданому Укрінформу українським посольством. Читайте також: Байопік «Голда» про першу жінку прем’єр-міністра Ізраїлю в розпал Війни Судного дня вийде в український прокат наприкінці січня Корнійчук сказав, що евакуація має розпочатись вже сьогодні.

За його словами, співробітники посольства України вже очікують на кордоні з Єгиптом та Газою. Читайте також: Hope scrolling: як люди Ізраїлю об’єднуються для допомоги одне одному Як повідомлялося, 1 листопада із сектору Гази розпочалася евакуація іноземних громадян через пропускний пункт «Рафах» між Газою та Єгиптом.

Тоді ж Україна розпочала підготовчий етап евакуації українців із палестинського анклаву. Читайте також: Війна в Ізраїлі: які звірства зазнали мирні жителі та діти, у тому числі українці Нагадаємо, що 7 жовтня бойовики ХАМАС зайшли на територію Ізраїлю, багатьох людей жорстоко вбили, поранили.

Ізраїль у відповідь розпочав операцію зі знищення ХАМАС і розпочав вторгнення у сектор Гази. The post Евакуація з Гази: перша група українців отримала дозвіл на виїзд appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA