місто Маріуполь Мода бренд українська мода колекція новий рік Різдво місто Маріуполь

Захисниця України Руся Данілкіна знялася для новорічної колекції українського бренду GASANOVA: фото

Сейчас читают: 294
womo.ua

Захисниця України Руся Данилкіна, відоміша як Незламна Руся, стала головною героїнею новорічного кампейну бренда одягу GASANOVA.

Про це у соцмережах повідомила дизайнер Ельвіра Гасанова. Читайте також: Втратила ногу після російського обстрілу: вражаюча історія 18-річної дівчини, яка добровільно вступила до лав ЗСУ В основі колекції — величний дракон, обраний символом сили та тріумфу волі українців.

Дракон у колекції бренду виходить за межі естетики, він слугує глибоким символом для України та означає постійну боротьбу та остаточну перемогу. Читайте також: “Вони хотіли мені ногу відрізати”: Як 10-річний хлопчик з Маріуполя втратив маму та потрапив у донецьку лікарню У колекції представлені: мінісукні, сукні-сорочки, шкіряні костюми та вбрання у паєтках. Читайте також: Модна зима 2023-2024: нові колекції українських брендів Хто така Незламна Руся? Руся Данилкіна вирушила добровольцем на війну у 18 років як оператор-зв’язківець і працювала на Запорізькому та Херсонському напрямках.

У лютому 2023 року Руслана потрапила під обстріл біля лінії фронту і втратила частину ноги. The post Захисниця України Руся Данілкіна знялася для новорічної колекції українського бренду GASANOVA: фото appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA