Вероника Дидусенко Україна суд мисс украина Вероника Дидусенко Україна

Українка Вероніка Дідусенко буде боротися за права жінок зі світовими конкурсами краси!

Сейчас читают: 762
hochu.ua

У Києві відбулась пресконференція "Міс Україна 2018" Вероніки Дідусенко, історія якої стала показовою для жінок та про яку пишуть і говорять світові медіа.

Вперше за 70 років існування конкурсу "Міс Світу" українка Вероніка Дідусенко кинула виклик застарілим правилам конкурсу. Подробиці — дізнайтеся у нашому матеріалі.Вероніка зустрілась з журналістами та розповіла про те, що вона подала позов до суду на конкурс "Міс Україна" як ліцензіата світового конкурсу краси Miss Worl.

Основні вимоги, які ставляться в позовній заяві — це визнання протиправним дискваліфікацію Дідусенко і відновлення статусу "Міс Україна".У 2018 році Вероніка започаткувала міжнародну кампанію #RightToBeAMother та на світовому рівні почала боротьбу проти дискримінації прав матерів.

Дідусенко отримала широку підтримку глобальних медіа — більше ніж тисячу публікацій у всьому світі. Невже у 21-му столітті материнство може бути перешкодою для особистого та професійного зростання у будь-якій сфері: науці, політиці,

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA