New York Україна штучний інтелект новини світу New York Україна

Слово 2023 року: Кембриджський словник обрав головне слово року

Сейчас читают: 503
womo.ua

Укладачі Кембриджського словника (Cambridge Dictionary) англійської мови обрали словом 2023 року «hallucinate», що перекладається як «галюцинувати».

Про це повідомляє Sky News. Читайте також: Слово на літеру «м». Що варто знати кожній у день менопаузи? Зазначається, що цього року в усьому світі стався сплеск інтересу до таких ШІ (штучного інтелекту) та його інструментів, таких як чат-бот ChatGPT.

Однак ШІ не завжди надає надійну та перевірену інформацію. Читайте також: «Україна» стала найпопулярнішим словом у The New York Times за 2022 рік Галюцинації штучного інтелекту, також відомі як конфабуляції, виникають, коли інструменти надають неправдиву інформацію, яка може варіюватися від пропозицій, які здаються абсолютно правдоподібними, до таких, які є абсолютно безглуздими. Читайте також: 5 мовленнєвих помилок, які дуже дратують Додамо, що укладачі словника англійської мови Collins Dictionary назвали «штучний інтелект» (ШІ) головним словом 2023 року.

The post Слово 2023 року: Кембриджський словник обрав головне слово року appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA