Україна актор Україна

Надсилаю дружині до Німеччини квіти та подарунки — я цим не лише Олю балую, але і синів виховую чоловіками: актор Дмитро Вівчарюк про тригери життя без родини

Сейчас читают: 727
womo.ua

Дмитра Вівчарюка зараз можна побачити і онлайн, і у кінотеатрах. Телеканал ICTV2 демонструє телесеріали власного виробництва «Козаки.

Абсолютно брехлива історія» та «Юрчишини», а у кінотеатрах триває прокат довгоочікуваної стрічки «Довбуш». Але портал Womo.ua запросив актора стати героєм  проєкту не про мистецтво, а про збереження родинних стосунків на відстані — «Як йому без неї?».

Вибір не був випадковим,  адже  Дмитро живе та працює  у Києві  майже два роки без родини. Які почуття розривають йому душу та серце?

Відповіді без прикрас читати буде нелегко. Дмитро Вівчарюк Я не розумію, що Оля у мені знайшла, бо я на її місці за себе заміж не пішов! Коли війна втрутилась у ваше життя? Ця війна почалась для мене з грудня 2013 року Майдан, Банкова, Інститутська, Беркут, Титушки, палки по голові, адреналін….

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA