Сша Украина аборт вагітність Сша Украина

У США хочуть заборонити продаж пігулок для переривання вагітності

Сейчас читают: 190
womo.ua

Віцепрезидентка Камала Гарріс виступила на захист препарату для переривання вагітності міфепрістону, назвавши напади на нього черговою спробою посягання на фундаментальні права в Сполучених Штатах.

Деякі групи активістів хочуть припинити продаж цих таблеток у США. Про це пише Reuters. Групи, які виступають проти абортів, подали позов проти Управління з продовольства і медикаментів США (FDA), стверджуючи, що агентство використало неправильний процес для схвалення міфепристону в 2000 році та не належним чином врахувало його безпеку для неповнолітніх. Читайте також: Міла Йовович написала вірш про Україну, щоб підтримати благодійний проєкт «Love Letter to Ukraine» Медикаментозні аборти привернули все більше уваги після того, як минулого року Верховний суд США скасував свою знакову постанову 1973 року у справі «Ро проти Вейда», яка гарантувала права на аборт по всій країні. Читайте також: Новий скандальний твіт: що Ілон Маск написав про Україну Гарріс зустрілася з групами репродуктивних прав на цю тему в Білому домі і сказала, що напад на препарат схожий на напад на саму основу американської системи охорони здоров’я, а не просто на фундаментальні свободи жінок.

Це напад на здатність лікарів призначати, а людей – отримувати ліки, щоб дозволити їм ухвалювання рішення про своє репродуктивне здоровʼя. Читайте також: Ґвалтували та катували однокласника: на Запоріжжі засудили трьох неповнолітніх Зазначимо, що міфепристон дозволений для медикаментозного аборту в перші 10 тижнів вагітності в поєднанні з іншим препаратом – мізопростолом.

На медикаментозні аборти припадає більшість абортів у США. Читайте також: До 15 березня триває конкурсний відбір до «Школи жіночого лідерства в цифрову епоху» в Іспанії FDA заявило, що вилучення

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA