Румыния Румунія психологія жінки згвалтування Румыния Румунія

У Румунії заборонили проводити тести на цноту: подробиці

Сейчас читают: 194
womo.ua

У Румунії заборонили перевіряти дівчат і жінок на цнотливість на вимогу приватних осіб. Про це пише Little Black Book. Зазначимо, що раніше тести на цноту проводили з метою розслідування кримінальних справ або на прохання батьків.

Тепер цю послугу можна робити лише на вимогу уряду Румунії. Читайте також: Судиться 5 років: незаміжній китаянці відмовили заморозити яйцеклітини Скасуванню тесту сприяла кампанія #UnExaminable від креативного агентства DDB Romania, яку вони створили в партнерстві з Мережею запобігання й боротьби з насильством щодо жінок (VIF). Читайте також: Потрібно 300 років, аби зникли дитячі шлюби — ЮНІСЕФ У межах кампанії зняли відео, у якому дівчина-підліток проходить тест на цноту.

У ролику вона розмірковує про незайманість до шлюбу й про те, що це насамперед важливо для її батька. А під час самого тесту вона думає про те, якою принизливою є процедура і що вона відчуває, ніби її зґвалтували. Читайте також: Ініціатива для підтримання жінок на фронті Після запуску #UnExaminable з’явилася онлайн-петиція про скасування тестів на цнотливість, адресовану Міністерству юстиції, Міністерству охорони здоров’я й Національному інституту судово-медичної експертизи.

За тиждень вона зібрала понад 40 000 підписів. The post У Румунії заборонили проводити тести на цноту: подробиці appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA