Масаж гуаша: поради косметолога для тих, хто хоче проводити процедуру вдома

Сейчас читают: 689
hochu.ua

Масаж гуаша - це відома техніка, яка прийшла до нас з Китаю. Від інших популярних технік масаж гуаша відрізняється тим, що виконується спеціальними скребками.

Гуаша хвалять, люблять і критикують. І не дивно, адже кожна техніка має свої позитивні та негативні сторони.Редакція "Хочу" дізналася, на що варто звернути увагу тим, хто хоче самостійно використати техніку гуаша.

Читати також Як відбілити шкіру обличчя: найефективніші методи та поради щодо закріплення результату Масаж обличчя гуаша, на думку шанувальників, робить шкіру сяючою, гладкою та підтягнутою.

Навіть більше – техніка посилює кровообіг у дермі, що своєю чергою уповільнює процеси старіння.Дерматологи та косметологи критичніші й не поспішають робити остаточні висновки про користь техніки й підкреслюють, що гуаша масаж варто використовувати на додаток до лікування, а не єдиний метод.Самомасаж гуаша не варто розпочинати без консультації з косметологом чи дерматологом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA