місто Вікторія Україна спорт жінки змагання перемога успішні жінки Збірна України місто Вікторія Україна

Жіноча збірна України з волейболу виграли усі матчі: подробиці

Сейчас читают: 761
womo.ua

Жіноча збірна України з волейболу завершила підготовку до виступу у Золотій Євролізі-2023. Про це пише ГО «Федерація волейболу України» у Facebook. Читайте також: Україна здобула «срібло» та «бронзу» на чемпіонаті Європи зі спортивної ходьби Зазначається, що українська команда провела чотири контрольні матчі й у всіх здобула перемогу. Читайте також: Українська гімнастка Вікторія Онопрієнко стала чемпіонкою Європи Українські волейболістки виграли у гостях по два поєдинки у збірної Німеччини (3:1, 3:2) та Словаччини (3:2, 3:2). Читайте також: Українська веслувальниця Вікторія Ус виграла «золото» та два «срібла» Додамо, що суперницями української збірної у групі Золотої Євроліги будуть національні команди Угорщини та Франції.

Змагання пройдуть 27 і 28 травня у Будапешті. Фото: ГО «Федерація волейболу України» The post Жіноча збірна України з волейболу виграли усі матчі: подробиці appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA