методика IT освіта освіта в Україні

Європейський університет інтегрував в навчання методику армії Ізраїлю: подробиці

Сейчас читают: 610
womo.ua

Європейський університет, що є найбільшим приватним закладом вищої освіти в Україні, та міжнародний інноваційний EdTech центр DAN.IT Education, що входить в ТОП-3 навчальних IT-центрів України та є учасником проєкту Мінцифри “IT Generation”, оголосили про співпрацю.

Вони вперше в Україні запускають оновлену акредитовану програму за спеціальністю «Інженерія програмного забезпечення», що відповідає стандарту вищої освіти та передбачає отримання диплома про вищу освіту державного зразка з європейським додатком. Читайте також: Рейтинг найкращих вишів України 2023 року Студенти навчатимуться за унікальною методикою Telem, яка використовується Ізраїльською армією та була адаптована DAN.IT для підготовки в Україні ІТ фахівців.

Попит на фахівців, які навчались за методикою Telem, підтверджується статистикою працевлаштування випускників — понад 73% працюють за новим фахом.

Викладачами стануть досвідчені практики ІТ індустрії Middle та Senior рівня, мають досвід роботи в таких потужних компаніях як EPAM, Readdle, DataArt, Weblium, N-IX, Softserve, Elogic Commerce та інших.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA