Україна Укрзализниця петиция жінки безпека Україна

В Україні з’являться жіночі купе: подробиці

Сейчас читают: 428
womo.ua

В «Укрзалізниці» запрацюють жіночі купе, які почнуть функціонувати у тестовому режимі на декількох маршрутах. Про це повідомили в «Укрзалізниці».

Жіночі купе тестуватимуть упродовж декількох місяців, після чого разом із громадою та фахівцями ухвалюватимуть рішення щодо масштабування.

Це залежатиме від «реального попиту та відгуків». Читайте також: Окремі вагони для жінок і чоловіків у потягах «Укрзалізниці»: з’явилася нова петиція Купити квитки у жіночі купе можна буде лише через застосунок «Укрзалізниці».

Такі місця продаватимуть без додаткової плати. Читайте також: Комікс «Своя війна»: художники показали, як працювала українська провідниця у перші дні війни Читайте також: Мама «азовця» Ірина Юрченко стала героїнею коміксу Також у потягах розвиватимуть комплекс заходів із тривожними кнопками та сигналізацією в купе, відеоспостереженням, посиленим патрулюванням і невідворотним покаранням за будь-який доведений прояв домагань.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA