материнство медицина діти вагітність жінки

В Австралії безплідна жінка з двома матками народила двійню: подробиці та фото

Сейчас читают: 995
womo.ua

В Австралії 24-річна Мадлен Каклікосз двома матками не могла довго завагітніти, її шанси стати мамою були мізерні. Але їй вдалося завагітніти та народити здорових двійнят.

Про це повідомляє Daily Mail. Австралійка Мадлен Каклікос тривалий час не могла завагітніти. Лікарі сказали, що вона, ймовірно, ніколи не матиме дітей через рідкісне захворювання – подвоєння матки, за якого у жінки виростають дві матки замість однієї.

За словами медиків, шанси завагітніти та народити дитину з такою патологією дорівнювали 1 до 50 мільйонів. Та через кілька місяців Мадлен завагітніла двійнею. Читайте також: У Китаї з мозку дівчинки видалили ненародженого близнюка: фото Зазначається, що подружжя зробило дев’ять безрезультатних спроб ЕКЗ, перш ніж плід прижився.

На УЗД лікарка помітила щось дивне в черевній порожнині Мадлен. Як виявилося, у другій матці Каклікос розташований другий плід.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA