Сша аборт згвалтування аборти законопроєкт права жінок Сша

У США заборонили аборти після шести тижнів вагітності: подробиці

Сейчас читают: 666
womo.ua

Законодавці штату Південна Кароліна схвалили законопроєкт, що забороняє аборти після шести тижнів вагітності. Про це написав Генрі Макмастер у своєму Twitter.

Зазначається, що в разі зґвалтування, інцесту чи невідкладних медичних випадків перервати вагітність можна буде до 12 тижня. Читайте також: У США сенаторки протистоять забороні абортів: хто ці жінки Законопроєкт підтримали 27 чоловіків-республіканців, проти виступили 19 сенаторів, серед них п’ять жінок (три республіканки, демократка та ще одна законодавиця, котра не представляє жодну партію). Читайте також: У США хочуть внести до Конституції поправку про рівні права, але є нюанс: подробиці Губернатор штату Генрі Макмастер, який є республіканцем, привітав рішення Сенату та зазначив, що «з нетерпінням чекає на цей законопроєкт, щоб підписати його якнайшвидше». Читайте також: В Австралії безплідна жінка з двома матками народила двійню: подробиці та фото Читайте також: У США хочуть скасувати розірвання шлюбу за згодою сторін Додамо, що Південна Кароліна була останньою можливістю для жінок на півдні США зробити аборт законно.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA