Джейн Фонда жінки насильство сексуальне насильство домагання відео Джейн Фонда

Джейн Фонда розповіла про домагання відомого режисера: подробиці

Сейчас читают: 371
womo.ua

Відома американська акторка Джейн Фонда під час участі в програмі Watch What Happens Live розповіла, що французький режисер Рене Клеман намагався переспати з нею під час зйомок трилера «Дім радості» (Joy House) 1964 року.

Про це пише Variety. Її запитали, хто з чоловіків з Голлівуду намагався «підчепити» її, але отримав відмову. Читайте також: Зґвалтована Романом Поланскі жінка пробачила насильника: подробиці Читайте також: 13 жінок звинуватили Жерара Депардьє в сексуальному насильстві: подробиці Зазначимо, що на момент зйомок фільму «Дім радості» Клеману був 51 рік, а Фонді – 27.

Він був одним із найбільш популярних французьких режисерів, отримавши безліч нагород, зокрема п’ять призів Каннського кінофестивалю.

Режисер помер у 1996 році. The post Джейн Фонда розповіла про домагання відомого режисера: подробиці appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA