спорт благодійність програма війна Росії проти України розвиток

Стартував набір у програму «СпортАмбасадори» серед ветеранів: подробиці

Сейчас читают: 420
womo.ua

Благодійний фонд «Повернись живим» оголошує про набір у програму «СпортАмбасадори», яка покликана сприяти відновленню та соціальній інтеграції ветеранів і ветеранок через спорт із залученням спортивних амбасадорів — інших ветеранів. Читайте також: Binance організовує Online Meetup для жінок в Україні У програму “СпортАмбасадори” будуть відібрані 20 активних та вмотивованих ветеранів, які брали участь у військових діях із захисту України з 2014 року й отримали видимі або невидимі травми/поранення — зі спортивним досвідом й готовністю спробувати нові адаптивні види спорту.

Вони отримають можливість стати лідерами, представниками ветеранського спорту у своїй спільноті, щоб допомагати побратимам адаптуватися до нової реальності.

Набір у програму “СпортАмбасадори” триватиме з 22 травня по 18 червня. Вона складатиметься із 8 етапів: перші два призначені для відбору учасників програми, наступні — це навчання.

Воно триватиме у липні — вересні. Складатиметься з 5 тренінгів тривалістю 3-4 дні, а також одного онлайн-курсу. Читайте також: Благодійний проєкт «Незалежні» – навчальний курс для українок у тилу задля допомоги жінкам на фронті Спортивні амбасадори отримають навички лідерства, менторства, ораторського мистецтва, адаптивної спортивної підготовки та психологічної підтримки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA