Польща суд вагітність аборти заборона Польща

Постачала таблетки для переривання вагітності: у Польщі засудили активістку за пособництво в аборті

Сейчас читают: 581
womo.ua

У Польщі активістка Юстина Виджинська визнана винною у постачанні вагітним жінкам таблеток для аборту. Про це пише «Європейська правда».

У Польщі суд ухвалив вирок у справі активістки руху Aborcyjny Dream Team Юстини Виджинської, яка намагалася допомогти перервати вагітність жінці, яка до неї звернулася. Читайте також: В Італії уряд обмежив батьківські права гей-пар Зазначається, що за нелегальну допомогу з абортом та зберігання ліків Виджинську засудили до восьми місяців громадських робіт із мінімальною нормою 30 годин на місяць. Читайте також: Перетин кордону: нові правила виїзду за кордон для митців Виджинська збирається оскаржити вирок.

Наразі вона продовжує працювати на гарячій лінії допомоги жінкам, які хочуть перервати вагітність. Читайте також: Катували та принижували: захисниці України розповіли про пережите у російському полоні Нагадаємо, що аборти в Польщі заборонені, окрім випадків, коли життя або здоров’я жінки перебуває під загрозою, або якщо вагітність є результатом зґвалтування чи інцесту.

The post Постачала таблетки для переривання вагітності: у Польщі засудили активістку за пособництво в аборті appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA