місто Вікторія люди Нео місто Вікторія

Як виходити на ринок Польщі з процедурами краси: інтерв’ю з Вікторією Росенко

Сейчас читают: 784
womo.ua

За понад рік, що пройшов з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, всі сфери життя українців зазнали важких випробувань.

Підприємницька діяльність також не стала винятком. Багато бізнесів тимчасово призупинились, інші на жаль зазнали втрат. Попри небувалу складність умов воєнного часу в нашій країні є компанії, які продовжують працювати та підтримувати економіку України.

Б’юті індустрія демонструє позитивний приклад адаптації до воєнних реалій. Зіткнувшись з новою реальністю, мережа клінік лазерної епіляції LaserVille налаштувала робочі процеси та інтегрувала нові інструменти для поліпшення стану бізнесу.

Основними нововведеннями стали безоплатні додаткові послуги, які допомагали опікуватися клієнтами клінік. Так, на кожному підрозділі були встановленні генератори, облаштовані пункти незламності та укриття в близькому радіусі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA