Сша Емірати що подивитися прем'єра кіно афіша фільм Сша Емірати

"Дюна 2" не вийде у 2023 році: відома нова дата прем’єри (ВІДЕО)

Сейчас читают: 516
hochu.ua

Фанати фільму “Дюна” вже давно чекають на другу частину. Ще в 2021-му творці стрічки заявляли, що продовження слід очікувати наприкінці 2023 року.

Однак плани змінилися і цьогоріч чекати на фільм “Дюна 2” не варто. На коли перенесли довгоочікувану прем’єру - розповідаємо.Нещодавно стало відомо, що шанувальникам кіноадаптації однойменного роману американського фантаста Френка Герберта доведеться почекати ще.

Запланований у поточному році вихід картини скасували - дату прем’єри перенесли, передає The Hollywood Reporter. Читати також Флоренс Пʼю похизувалась “голою” сукнею на прем'єрі “Оппенгеймера” у Лондоні (ФОТО) Причиною цього став страйк акторської гільдії США, через який творці фентезі не можуть зробити хорошого промо із зірками стрічки.

Це змусило їх відкласти показ фільму “Дюна 2” майже на 4,5 місяці. Нова дати прем’єри - 15 березня 2024 року.Літературною основою сценарію стала друга половина науково-фантастичного роману Френка Герберта “Дюна”.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA