здоров'я вибір редакції

У лабораторії Ескулаб можна безплатно здати аналізи за програмою НСЗУ

Сейчас читают: 822
womo.ua

У медичній лабораторії Ескулаб можна здати беплатні аналізи за програмою медичних гарантій від НСЗУ. Щоб здати безплатні аналізи в Ескулаб, потрібно мати електронне направлення на рівні вторинки з 16-значним кодом, від сімейного або лікуючого лікаря.

З направленням необхідно звернутись у одне із 40 відділень Ескулаб у 24 містах, або зареєструватись в онлайн-черзі через сайт. “Лише певні відділення Ескулаб верифіковані НСЗУ.

Ми працюємо над тим аби збільшити кількість відділень, а всі нові відкриваємо інклюзивними”, — говорить керівник відділу продукту медичної лабораторії Ескулаб Ірина Мандзюк.  Які аналізи можна здати безплатно у Ескулаб? Більшість безоплатних аналізів передбачені за пакетом вторинної медичної допомоги №9 “Профілактика, діагностика, спостереження та лікування в амбулаторних умовах”.

Наприклад, це такі дослідження: вітамін D, тиреотропний гормон, печінкові проби тощо. Уточнити, чи є необхідне дослідження в переліку можна на сайті Ескулаб. Результати аналізів, виконаних за Програмою медичних гарантій, як і у випадку з державними лабораторіями, передаються в Електронну систему охорони здоров’я.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA