традиції свято літо Івана Купала

Що можна і не можна робити на Івана Купала: головні традиції та заборони свята

Сейчас читают: 835
hochu.ua

З 6 на 7 липня відзначається свято Івана Купала, овіяне безліччю історій, легенд, міфів і навіть страшилок. З цього приводу редакція HOCHU.ua традиційно публікує важливу інформацію про те, що можна робити на Івана Купала, а також не менш актуальну інформацію про заборони: що не можна робити на Івана Купала.

Про це, а також і про традиції на Івана Купала читайте докладніше в нашому матеріалі.Купальська ніч або Іванів день - одне з найзагадковіших літніх свят у церковному календарі липня.

Щороку 7 липня православні християни відзначають Різдво Іоанна Хрестителя, який охрестив Ісуса Христа. Але оскільки давні язичницькі, слов'янські та християнські традиції тісно переплетені в народній культурі, є важливі приписи про те, що варто робити на Івана Купала, а також що заборонено на Івана Купала 2023.

Читати також Коли Івана Купала у 2023 та 2024 роках: як зміниться дата після переходу на новий церковний календар У народній культурі слов'ян свято Івана Купала має величезне значення, тому і традиції Івана Купала дуже широкі, що зачіпають всі сфери життя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA