здоров'я добробут вибір редакції

“Добробут” безоплатно лікуватиме безпліддя за програмою медичних гарантій

Сейчас читают: 940
womo.ua

Медична мережа “Добробут” від 27 лютого 2024 року надаватиме безоплатні послуги з лікування безпліддя в рамках державної Програми медичних гарантій.

Це перший великий контракт мережі з Національною службою здоров’я України. Звернутися до “Добробуту” за безоплатним лікуванням можуть жінки до 40 років з встановленим діагнозом «Жіноче безпліддя» або «Чоловіче безпліддя» — у їхніх чоловіків.

Щоб отримати безоплатні послуги у відділенні допоміжних репродуктивних технологій “Добробуту” (ДРТ), жінка має отримати електронне направлення від акушера-гінеколога медичного закладу, де є спеціальний мультидисциплінарний консиліум.

Він скеровує пацієнток з одним або кількома діагнозами безпліддя на лікування за допомогою ДРТ. За потреби пацієнтка може звернутися до “Добробуту” і щоб отримати електронне направлення, і щоби пройти мультидисциплінарний консиліум.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA