холестерин здоров'я здорове харчування дієта

Дієта при підвищеному холестерині: що можна і чого не можна їсти

Сейчас читают: 917
hochu.ua

Наш раціон впливає рівень холестерину. Щоб знизити його, необхідно обмежити споживання продуктів із високим вмістом насичених жирів та уникати продуктів із трансжирами.

Докладніше про дієту при підвищеному холестерині читайте у матеріалі Хочу.Холестерин - воскоподібна речовина, необхідна тілу для функціонування.

Печінка людини виробляє достатньо холестерину, щоб підтримувати процеси в організмі. Тобто, немає необхідності отримувати холестерин із їжі.

Читати також Безвуглеводна дієта: переваги та недоліки Але сама собою дієта впливає лише на 20-30% холестерину в крові. Для боротьби з підвищеним холестерином варто внести зміни не тільки до раціону, а й у спосіб життя, вважають фахівці Сlevelandclinic.Сайт про здоров'я NHS радить не тільки дотримуватися правильного харчування, а й внести зміни до способу життя:Скоротіть вживання алкоголю, якщо він є у вашому житті.Якщо у вас є ця шкідлива звичка, то саме час відмовитися від неї, оскільки куріння може підвищити рівень холестерину та підвищити ймовірність виникнення серйозних проблем, таких як серцеві напади, інсульти та рак.Намагайтеся займатися фізичними вправами щонайменше 150 хвилин (2,5 години) на тиждень.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA