місто Київ місто Львів місто Берлін місто Одеса місто Вінниця місто Нью-Йорк місто Брюссель Фото Акция діти місто Київ місто Львів місто Берлін місто Одеса місто Вінниця місто Нью-Йорк місто Брюссель

У Кам’янському вшанували пам’ять загиблих дітей (фото)

Сейчас читают: 552
womo.ua

На центральній площі Кам’янського пройшла мовчазна акція «Спустошені подвір’я». У пам’ять про загиблих дітей на площі виставили дитячі іграшки.

Ведмедиків, ляльок, велосипеди, машинки, ролики та скейти — загалом 217 іграшок. Саме стільки дітей загинули під час війни в Україні.

Про це повідомляє пресслужба Дніпровської ОВА. «217 українських дітей більше ніколи не бавитимуться на подвір’ї, не ганятимуть на велосипеді, не проситимуть у мами купити нову іграшку.

Їхні життя безжалісно зжерла страшна війна. Це неможливо пробачити, бо смерть дітей не пробачають», – зазначив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA