Ми — майбутнє України: Як українська компанія GoITeens під час війни безкоштовний провела навчальний марафон для 7 000 дітей

Сейчас читают: 229
womo.ua

Воєнні дії на території України залишили мільйони дітей як без домівки, так і без навчання. У перші місяці війни школи, освітні гуртки зачинились, а батьки, як тількі потурбувалісь про безпеку були заклопотані тим, як зайняти дітей навчанням, щоб вони не розважали себе мобільними іграми, чи перебували у постійному стресі через новини.

І от у цей час освітня команду GoITeens, не зважаючі на активну фазу воєнних дій та цілковиту нестабільність, вирішила продовжувати справу, якій вже більше 7 років — навчати дітей і підлітків практичним IT-навичкам.

Замість сидіти та чекати у GoITeens взялися за створення нового безкоштовного онлайн-марафону, який би дозволив юним учасникам відволіктися від негативних новин і отримати актуальні практичні знання у сфері діджитал.

Як результат безкоштовним проектом скористались більше 7 000 підлітків.  З чого все почалось Спочатку у GoITeens зібрали команду із 20+ фахівців GoITeens та GoIT різного рівня — маркетологів, методистів, розробників ботів, продакт-менеджерів, менторів, клієнт-менеджерів, адміністраторів та дизайнерів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA