Олена Зеленська Україна контакт здоровье Нео Олена Зеленська Україна

Як дотримуватися гігієни під час війни: пам"ятка UNICEF Україна

Сейчас читают: 658
vogue.ua

За даними ЮНІСЕФ Україна, близько 6 мільйонів українців щоденно мають проблеми з питною водою. При цьому малюки, що живуть у зоні бойових дій, помирають у 20 разів частіше від діарейних захворювань через неякісну воду, ніж від прямого впливу війни, – в своєму телеграм-каналі повідомляє Перша леді Олена Зеленська.

Наводимо поради ЮНІСЕФ Україна щодо гігієни під час війни. Ці просто рекомендації допоможуть зберегти здоров’я і життя. Війна зменшує можливості доступу до базових потреб, таких як вода, тепло, їжа, засоби гігієни.

Але дотримуватися правил гігієни – важливо. Поради щодо миття рук, запасів води та самостійного виготовлення антисептичних засобів, допоможуть захистити ваше здоров’я та здоров’я вашої дитини.

На одну людину в кризові часи потрібно близько 7,5 літрів води на добу, за умови, що людина здебільшого перебуває не в укритті, а у квартирі/будинку: для умивання та миття, приготування їжі, пиття та миття посуду.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA