Сша діти війна Донеччина Мінреінтеграції діти та війна війна Росії проти України Сша

У 21 населеному пункті Донеччини оголошено примусову евакуацію дітей

Сейчас читают: 605
womo.ua

У Донецькій області у 21 населеному пункті оголошена примусова евакуація дітей. Про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Зазначається, що під головуванням віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук відбулося засідання Координаційного штабу з питань проведення обов’язкової евакуації населення в умовах воєнного стану. Читайте також: Жінки, які зазнали домашнього насильства, утричі частіше вдаються до суїциду, — дослідження Читайте також: Вперше на Місяць полетить жінка — NASA Відомо, що в області працює 5 евакуаційних екіпажів поліції «Білі янголи».

Вони забезпечують безпечне вивезення дітей на броньованих автомобілях. Читайте також: Експрезидент США Клінтон шкодує, що змусив Україну відмовитися від ядерної зброї: подробиці The post У 21 населеному пункті Донеччини оголошено примусову евакуацію дітей appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA