детектив що читати видавництво "Ранок" читати

Що читати: ТОП-5 нових детективів для дітей та дорослих

Сейчас читают: 394
womo.ua

До дня народження детективного жанру — трохи більше за місяць, адже саме тоді вперше було надруковано оповідання Едґара По «Вбивство на вулиці Морг».

саме з того часу детективний жанр став не тільки швидко розвиватись, а й отримав не аби яку популярність серед читачів. В українській літературі інтерес до детективів виник у 30 роках минулого сторіччя завдяки роботам таких письменників  як Майк Йогансен та Юрій Смолич.  Жереб Василь Добрянський  Обидва — давні друзі.

Але проблема в тому, що один із них — начальник міської поліції, а другий — слідчий, який через важке поранення, отримане під час стрілянини в найпрестижнішому міському готелі, відсторонений від справ.

Насправді майбутнє обох героїв зараз цілком залежить від розкриття трагедії, що, на перший погляд, виглядає стовідсотковим «глухарем»… Новий роман Василя Добрянського, визнаного майстра кримінальної прози, сповнений загадок, напруги та яскравих психологічних деталей, а примхливий сюжет здатен завести в глухий кут навіть досвідченого читача «поліцейських трилерів».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA