місто Харків Нео Нова Пошта місто Харків

Як через Нову пошту відправити ліки та продукти для мешканців деокупованої Херсонщини, Донеччини та Харківщини

Сейчас читают: 844
womo.ua

Компаія Нова пошта разом із благодійним фондом «ОНУКИ» започаткували збір ліків та продуктів із довгим терміном зберігання, виключно у фірмовій упаковці, жерстяній тарі (без скла) та заводського виробництва для мешканців щойно звільнених територій на Херсонщині, Донеччині, Харківщині.

Кожен українець може принести куплені необхідні товари у будь-яке відділення Нової пошти і компанія доставить усю допомогу за власний кошт тим, хто понад 6 місяців перебував в окупації.

Щоб полегшити збір, у компанії склали список найнеобхідніших продуктів та ліків, які потребують мешканці на перший час — https://bit.ly/3eqK0Hw Зверніть увагу, що одяг, взуття, товари домашнього виробництва — не приймаються, так само, як і продукти в звичайних пакетах, свіжі овочі, фрукти та у скляних банках.

Тільки заводська упаковка, що не б’ється. Як відправити посилку із допомогою для мешканців деокупованої Херсонщини та Донеччини: Придбайте в магазині будь-які товари з цього переліку Принесіть товари у найближче відділення Нової пошти Передайте продукти оператору, аби він їх запакував у коробку, а бажано запакуйте самостійно вдома Оберіть один зі звільнених населених пунктів Донеччини або Херсонщини, де є наше відділення.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA