місто Чернівці медицина здоров'я діти місто Чернівці

У Чернівцях зафіксували спалах скарлатини серед дітей

Сейчас читают: 341
womo.ua

На заході України встановлено 12 випадків захворювання дітей на скарлатину. Про це повідомляє інформаційний сайт телеканалу «Чернівецький промінь» Читайте також: Перетин кордону з домашнім улюбленцем: нові вимоги країн ЄС Зазначається, що загалом відомо вже про 12 випадків скарлатини серед дітей.

Так, як інфекційне захворювання має сезонний характер, зазвичай кількість випадків збільшується в холодну пору року. Читайте також: Стало відомо, коли українці зможуть отримати компенсацію за зруйноване житло Кількість поодиноких випадків захворювання не є критичною та не вимагає припинення навчального процесу чи відсторонення контактних осіб. Читайте також: В Україні запровадять додаткові виплати в разі інвалідності чи смерті через війну Також повідомляється, що у місті Калуш Івано-Франківської області було зареєстровано 18 випадків захворювання скарлатиною.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA