Україна діти Велика Британія діти війни зниклі діти діти та війна Генасамблея ООН Україна

Викрадення дітей з України: британці заблокували трансляцію виступу спільниці путіна у Радбезі ООН

Сейчас читают: 683
womo.ua

Британський посол заблокував онлайн-трансляцію неофіційної зустрічі Радбезу ООН, яку проведе росія, щоб розказати про «реальну ситуацію» щодо вивезення дітей з України.

Про це повідомляє News York Times.права Зазначається, що в засіданні Ради Безпеки ООН візьме онлайн-участь уповноважена з прав дітей рф марія львова-бєлова, яка оголошена у розшук Міжнародним кримінальним судом. Читайте також: Підвал тортур: що пережили українські діти під час депортації до росії Читайте також: Усиновлення викрадених дітей з України: якою буде відповідальність для росіян Додамо, що саме російська делегація організувала неформальне засідання на тему “евакуації дітей із зони конфлікту” та запросила львову-бєлову.

Крім неї, планується участь ще чотирьох чиновників, які займаються вивезенням дітей з України. Читайте також: У 21 населеному пункті Донеччини оголошено примусову евакуацію дітей Нагадаємо, що Україна наразі встановила понад 16 тисяч дітей, яких депортувала росія.

Натепер вдалося повернути лише 328 українських дітей. The post Викрадення дітей з України: британці заблокували трансляцію виступу спільниці путіна у Радбезі ООН appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA