люди банк

Берта Херреро: Дівчатам потрібні зразки для наслідування, які надихатимуть досягти власних цілей

Сейчас читают: 710
womo.ua

У Варшаві, відбулася знакова подія – Літня школа жіночого лідерства. Школи для жінок-лідерів у цифрову епоху є частиною ширшої ініціативи Huawei Seeds for the Future, що демонструє незмінну відданість компанії цифровій інклюзії.

Протягом тижня 29 талановитих молодих жінок з усієї Європи обговорювали найактуальніші питання сучасності: від кліматичних змін до штучного інтелекту.

У ексклюзивному інтерв’ю для WoMo засновниця European Leadership Academy Берта Херреро, поділилась власними думками стосовно жіночого лідерства, розповіла як відбирають кандидатів у Літню школу жіночого лідерства та які питання у кібербезпеці наразі найбільш значущі.  Цьогоріч у школі дівчата найчастіше обговорювали важливі питання, такі як кліматичні зміни, жіноче лідерство, впровадження штучного інтелекту тощо.

Чи змінилися ці теми порівняно з попередніми роками? Так, ми дійсно робимо акцент на кібербезпеку і порівняно з попередніми роками, безумовно, все більше уваги приділяємо етиці ШІ.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA