Україна бізнес війна в Україні новини дозвілля вибір редакції Україна

Мета цієї події – зібрати кошти на дрони, які замінять наших братів і сестер на передовій: Atlas United24 розпочався з пресконференції

Сейчас читают: 357
womo.ua

Сьогодні розпочався масштабний благодійний захід Atlas United 2024, спрямований на підтримку українських військових. На пресконференції, що ознаменувала початок заходу, виступили провідні українські діячі: Олександр Борняков, заступник Міністра цифрової трансформації України з розвитку IT, Дмитро Лашин, СЕО Lavina Mall та Blockbuster Mall, а також відомі українські музиканти Фагот, Фоззі та Сергій Жнець.

Кожен зі спікерів поділилися своїми думками щодо важливості підтримки українських військових та ролі технологій у збереженні життів.

Олександр Борняков, заступник Міністра цифрової трансформації України з розвитку IT, наголосив на важливості наземних дронів для військових місій.

Вони виконують чотири основних функції: бойові, захисні, логістичні та евакуаційні. «Ці роботизовані комплекси зберігають життя наших військових, роблячи місії безпечнішими.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA